Wiegmans Dock werkboten

 

Dock 500 steel

DOCK 500 STEEL

De DOCK 500 STEEL is de ideale visboot, die zich op zijn beurt als een vis in het water voelt op binnenwateren. De lage zijkant verschaft visliefhebbers makkelijk toegankelijkheid tot het water. Net als de vissport zelf is deze boot geliefd bij alle leeftijden. Maar behalve voor vissen is de DOCK 500 STEEL ook zeer geschikt voor werkdoeleinden (het vervoer van personen en materieel) en recreatie (watersporten en pleziervaart). Deze compacte boot maakt tochtjes voor groepen tot vier personen mogelijk.

Uitrusting

Om hun praktische toepasbaarheid zo min mogelijk te belemmeren, zijn DOCK's spaarzaam uitgevoerd. Maar uiteraard zijn de boten door interessante opties te personaliseren. Zoals door het plaatsen van in hoogte verstelbare visstoelen op zowel het voor- als achterdek of een achterbank met rugleuning. Ook kan gekozen worden voor een aluminium stuurconsole met grijpreling rondom en interne bergruimte, of een zware, massief rubberen stootlijst aan de zijkanten van de boot.

OVERZICHT DOCK POLYESTER BOTEN
OVERZICHT DOCK STEEL BOTEN

FILM BEELDEN DOCK BOTEN

 

 

Yamaha       Mercury

 
  • Dock 500 Steel
  • Dock 500 Steel
  • Dock 500 Steel
  • Dock 500 Steel
  • Dock 500 Steel

Prestaties DOCK 500 STEEL

Door de plaatsing van een buitenboordmotor met handknuppel is de boot makkelijk te bedienen en blijft de binnenruimte volledig vrij. De DOCK 500 STEEL kan worden geleverd met motoren tot een maximaal vermogen van 40 pk. Daarmee kan een topsnelheid worden gehaald van ca. 60 km/u, om snel van visplek naar visplek te kunnen varen. Ook op hoge snelheden is de boot bijzonder koersvast. Onder alle omstandigheden is de stabiliteit optimaal, want dat is wel het laatste waar je je zorgen over wilt maken als je de dobber onder water ziet verdwijnen…

 

 

Lengte 5,00 m
Breedte 2,20 m
Diepgang 0,25 m
Doorvaarhoogte 0,64
Idem met console 0,88
Gewicht ca. 270 kg
CE cat. C
Max. motorvermogen 40 pk


Dock 650 steel

Download PDF voor afdruk

 

 

Yamaha       MercuryOnze merken
 
   
ALGEMENE VOORWAARDEN     •     DISCLAIMER     •     SITEMAP     •     HOME

 

Contact/Routebeschrijving Wiegmans