Mooi schip!

 

Disclaimer

 

Algemeen

Deze website is eigendom van de Jachtwerf Arie Wiegmans te Breukelen. Op de inhoud en het gebruik van deze site zijn de voorwaarden op deze pagina van toepassing. Gebruik van gegevens houdt aanvaarding van de voorwaarden door de bezoeker van deze website in. Bij het samenstellen van de inhoud van deze site is de uiterste zorg nagestreefd. Typefouten en wijzigingen voorbehouden.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Jachtwerf Arie Wiegmans sluit iedere aansprakelijkheid uit voor de op deze site verstrekte informatie en voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is.

Links naar andere sites

Indien de eigenaar van een website bezwaar maakt tegen het feit dat naar zijn/haar site een link is opgenomen, dient de eigenaar van die site contact met de Jachtwerf Arie Wiegmans te Breukelen op te nemen. Desgewenst zal de bewuste link verwijderd worden.

Alle rechten voorbehouden

Anders dan voor persoonlijk gebruik mag niets van deze website worden gereproduceerd of verspreid, zonder uitdrukkelijke toestemming van Jachtwerf Arie Wiegmans te Breukelen.

 
   
ALGEMENE VOORWAARDEN     •     DISCLAIMER     •     SITEMAP     •     HOME

 

Contact/Routebeschrijving Wiegmans