AW tender sloepen


AW Tender

Boten zijn er in vele soorten en maten. Watersporters zijn immers ook niet allemaal hetzelfde. De een vaart om te genieten van de natuur, voor de ander is een vaartocht 'party time'. Een sloep kan gebruikt worden om van A naar B te komen, maar ook voor sportieve activiteiten. Je kunt met je gezin het water op, maar ook met een groep uitzinnige vrienden. Daar zit natuurlijk van alles tussenin, en daarom is er nu de AW Tender.

Best of both worlds

De AW Tender is een spiegelsloep met doorgestoken (onder de boot geplaatst) roer, die het midden houdt tussen een klassieke sloep en een sportieve consoleboot. Dit komt tot uitdrukking in zowel zijn lijnen, zijn comfort als zijn prestaties. Deze tendersloep is strak en stijlvol vormgegeven en heeft riante zitposities die voor veel loungecomfort zorgen. Tegelijkertijd zorgen de centerconsole en verstelbare rugleuning ervoor dat de bestuurder onder alle mogelijke vaaromstandigheden de juiste houding kan aannemen en zo het uiterste van zijn boot kan vergen. Daardoor is de AW Tender geliefd bij vele typen watersportliefhebbers. Dus ben je op zoek naar een vervanging voor je sportboot? Zoek je een andere beleving dan een klassieke sloep biedt? Wil je iets sportievers en mag het wat sneller, maar wel met een hoog loungegevoel? Dan is een tendersloep de boot die bij je past.

AW Tendersloep

Prestaties en vaareigenschappen

De AW Tender is een boot met twee gezichten, die twee ogenschijnlijke uitersten verenigt. Doordat veel aandacht besteed is aan comfort, is het op een tendersloep heerlijk relaxen. Zowel als je ermee stil ligt als wanneer je ermee vaart. Ook op lage snelheden is de Tender zeer wendbaar, maar eenmaal onderweg is het een sportieve boot, die door zijn uitgekiende rompvorm zowel snel als stabiel en koersvast is.

AW Tender

Uitrusting AW Tender

Een tendersloep is zeer compleet uitgerust. Wat te denken van standaard halogeen verstralers in de boeg, om elke manoeuvre optimaal bij te lichten? Ook een roestvrijstalen grijpreling op de motorkast behoort in elk type tot de basisuitrusting. Dat geldt zelfs voor het roestvrijstalen zwemplateau dat met teakhout is ingelegd en voorzien is van een geïntegreerde uitklapbare zwemtrap. Het centerconsole voor de stuurbediening is uitgevoerd in luxe polyester. Met een optioneel zonnebed is het standaard loungecomfort van de tendersloep nog verder te verhogen en ook kan worden gekozen voor een geïntegreerde koelkast (met een inhoud van maar liefst 35 liter) in de voorpunt van de boot.

Onderhoud sloepen

Omdat de AW Tender volledig van polyester is, is deze zeer onderhoudsvriendelijk. Desgewenst kan aan de boot een extra luxe uitstraling worden meegegeven door het aanbrengen van diverse houten elementen. Onder meer de vloeren, de instap en de kuiprand kunnen in luxe teakhout worden uitgevoerd. En zo is ook een tendersloep weer helemaal naar uw wensen in te richten.

 

OVERZICHT SLOEPENLIJN:

AW BASELINE
AW ONE OFF EDITION
AW TENDER

Yamaha       Mercury

 
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender
 • AW Tender

Modellen
AW20 Tender en AW24 Tender

De AW Tender-lijn bestaat uit twee modellen. Beide zijn oogstrelend vormgegeven, sportief en modern. Daar mag je dus best een beetje over opscheppen. Beter nog: overtuig je vrienden door ze een dagje op de tendersloep mee te nemen. Maar maak wel goede afspraken met ze: jij de boot, zij het bier. Want na dat eerste tochtje blijven ze gegarandeerd bij je aankloppen. Op de AW20 Tender kun je acht vrienden uitnodigen en met een AW24 Tender kun je zelfs tien personen mee het water op nemen.

Motoren

Behalve de grootte van de tendersloepen is het belangrijkste verschil tussen de twee modellen vooral gelegen in de motorisering. Voor de AW20 Tender kan worden gekozen uit een 21 pk Nanni, 40 pk Nanni en 54 pk Yanmar-motor. Daarmee kunnen snelheden van rond de 12 tot 28 km/u gehaald worden. De AW24 Tender biedt keuze uit Yanmar-motoren van 40, 54 en 75 pk, waarmee het tempo kan worden opgevoerd naar 15 tot 35 km/u. Daarmee is deze boot zeer geschikt voor watersporten als wake boarden of waterskiën.

AW 20 Tender

AW 20 Tender

AW 24 Tender

AW 24 Tender

Technische specificaties
AW20 Tender:

Lengte: 6.40 m
Breedte: 2.35 m
Diepgang: 0.65 m
Doorvaarthoogte: 1.20 m
Gewicht: ca. 960 kg
CE categorie: C

Technische specificaties
AW24 Tender :

Lengte: 7.25 m
Breedte: 2.50 m
Diepgang: 0.65 m
Doorvaarthoogte: 1.30 m
Gewicht: ca. 1775 kg
CE categorie: C

De AW 20 Tender is te koop vanaf € 42.950,- (met 21 PK Nanni)
KLIK HIER VOOR DE PRIJSLIJST
De AW 24 Tender is te koop vanaf € 53.850,- (met 27 PK Vetus)
KLIK HIER VOOR DE PRIJSLIJST

Bekijk het filmpje
Bekijk het filmpje op uw iPad


AW 20 Tender

Download PDF voor afdruk

AW 24 Tender

Download PDF voor afdruk

 

Yamaha       Mercury


Onze merken
 
   
ALGEMENE VOORWAARDEN     •     DISCLAIMER     •     SITEMAP     •     HOME

 

Contact/Routebeschrijving Wiegmans