AW 25 ft. Spitsgatsloep Open


AW25 One Off Edition

Onder de indruk van de AW21 One Off Edition, maar is die net een maatje te klein? De AW25 One Off Edition is dezelfde klassiek gelijnde familieboot, maar dan een slag groter. Dus net zo'n fraaie spitsgatsloep met aangehangen roer, alleen met plaats voor wel tien personen. Door de mogelijkheid comfortabele slaapplaatsen te creëren bovendien geschikt voor zowel dag-, weekend- als weekrecreatie.

Andere modellen

AW16 One Off Edition
AW20 One Off Edition
AW21 One Off Edition
AW24 One Off Edition
AW25 One Off Edition
AW26 One Off Edition

Bekijk het filmpje
Bekijk het filmpje op uw iPad

KLIK HIER VOOR DE PRIJSLIJST

AW 25 Sloep Open. Bijna 8 meter lengte aan comfort en vaarplezier

AW sloepen, gebouwd in eigen beheer !

AW 25 ft. Spitsgatsloep Open

AW 25 ft. Spitsgatsloep Open

 

Uitrusting

Deze sloep is van zeer veel gemakken voorzien. Wat te denken van een koel-vriescombinatie (inhoud: 49 liter), een gascomfort met geïntegreerde gasfles die aan de hoogste veiligheidsvoorschriften voldoet en een wasbakje met stromend water? Onder de diverse banken is veel bergruimte en de mogelijkheid bestaat om een milieuvriendelijk toilet te plaatsen. Verstralers in de boeg van de boot zijn standaard, evenals een massief teakhouten stuurconsole waarop alle bedieningsmogelijkheden binnen handbereik zijn.

Prestaties spitsgatsloep

Doordat de motor (een 40 pk Yanmar, goed voor een kruissnelheid van circa 7 km/u en een top van 12 km/u) onder het achterdek van de sloep geplaatst is, ontstaat in de kuip meer ruimte. Benut die ruimte gerust om rond te lopen, want de boot is onder alle omstandigheden zeer stabiel en koersvast. De optionele boegschroef verhoogt het vaarcomfort nog verder, bijvoorbeeld wanneer bij lage snelheden en weinig bewegingsruimte met de sloep gemanoeuvreerd moet worden.

De AW25 One Off Edition is te koop vanaf € 68.000,-

 

 

OVERZICHT SLOEPENLIJN:

AW BASELINE
AW ONE OFF EDITION
AW TENDER

Yamaha       Mercury


AW 25 One

Download PDF voor afdruk

 

Yamaha       Mercury


Onze merken
 
   
ALGEMENE VOORWAARDEN     •     DISCLAIMER     •     SITEMAP     •     HOME

 

Contact/Routebeschrijving Wiegmans