AW sloepen


AW21 One Off Edition

De AW21 One Off Edition is een echte familiesloep, waarin acht personen kunnen genieten van een gezellige vaartocht op binnen- of kustwateren. Deze spitsgatsloep, met zijn ronde achtersteven en aangehangen roer, heeft de authentieke uitstraling van de klassieke sloep. De touwrand rondom (kabelaring) versterkt dat gevoel nog eens. Echt een prachtboot!

 

Andere modellen

AW16 One Off Edition
AW20 One Off Edition
AW21 One Off Edition
AW24 One Off Edition
AW25 One Off Edition
AW26 One Off Edition

AW sloepen, gebouwd in eigen beheer !

Prestaties spitsgatsloep

Deze sloep kan worden geleverd met een 21 pk Nanni-motor of een 29 pk Yanmar. Die stuwen de boot met gemak naar een kruissnelheid van 7 km/u en kunnen die doortrekken tot maximaal 12 km/u. De symmetrische bouw van de AW21 One Off Edition maakt achteruit varen een peulenschil. Ideaal voor smalle wateren waarin niet gekeerd kan worden. Door zijn lage zwaartepunt is de stabiliteit van de sloep zeer hoog. Dit zorgt ervoor dat bij het in- en uitstappen geen schommelingen plaatsvinden, en dat als passagiers zich tijdens het varen in de boot verplaatsen, dit geen consequenties heeft voor de koersrichting. Dat is nog eens ontspannen sturen!

 

 
  • AW ONE OFF EDITION 21 Spitsgatsloep
  • AW ONE OFF EDITION 21 Spitsgatsloep
  • AW ONE OFF EDITION 21 Spitsgatsloep
  • AW ONE OFF EDITION 21 Spitsgatsloep
  • AW ONE OFF EDITION 21 Spitsgatsloep

Uitrusting

Zoals elke AW-sloep heeft de AW21 One Off Edition een polyester romp. Veel beeldbepalende elementen, zoals de stuurconsole en de motorkast, zijn echter van massief teakhout. Dit draagt enorm bij aan het karakteristieke uiterlijk van deze boot. Desgewenst kan ervoor gekozen worden om in de voorplecht een ankerluik aan te brengen of een koelkast te integreren.

De AW21 One Off Edition is te koop vanaf € 39.000,-

KLIK HIER VOOR DE PRIJSLIJST

 

OVERZICHT SLOEPENLIJN:

AW BASELINE
AW ONE OFF EDITION
AW TENDER

Yamaha       Mercury


AW One 21

Download PDF voor afdruk

 

Yamaha       Mercury


Onze merken
 
   
ALGEMENE VOORWAARDEN     •     DISCLAIMER     •     SITEMAP     •     HOME

 

Contact/Routebeschrijving Wiegmans