AW 21 ft. Spitsgatsloep


AW21 Baseline

Wie een gezellige familieboot zoekt, die plaats biedt aan acht personen, hoeft niet verder te kijken dan de AW21. Een spitsgatsloep met een oogstrelend aangehangen roer. Stelt u zichzelf eens voor, varend over binnen- of kustwateren, zelfs bij zeer zwaar weer… Deze sloep is gemaakt voor een comfortabele en behouden vaart, onder alle omstandigheden.

Andere modellen

AW16 Baseline
AW20 Baseline
AW24 Baseline

Bekijk het filmpje
Bekijk het filmpje op uw iPad

KLIK HIER VOOR DE PRIJSLIJST

AW sloepen, gebouwd in eigen beheer !

AW21 Baseline

AW21 Baseline

AW21 Baseline

 

 

Uitrusting spitsgatsloep

De AW21 is standaard voorzien van de karakteristieke touwrand (kabelaring) die de sloep zijn vertrouwde uiterlijk geeft. Maar er valt ook veel te personaliseren. Opties als een ankerluik in de voorplecht of de mogelijkheid om daar een koelkast te integreren, verhogen het al hoge basiscomfort. En de optionele boegschroef zorgt voor een optimale wendbaarheid.

Prestaties

Deze spitsgatsloep haalt een maximumsnelheid van 12 km/u dankzij een 21 of 29 pk-motor van respectievelijk Nanni of Yanmar. Deze verbruiken circa 1 liter diesel per uur.
Door zijn diepgang is de AW21 een zeer stabiele boot. Dankzij de lage en brede instap kunnen ook onervaren watersporters met een veilig gevoel aan en van boord komen. Al gaan alle passagiers aan één kant van de sloep staan, de boot zal niet van zijn koers afwijken.

De AW21 is te koop vanaf € 35.000,-

 

AW21 Baseline

AW21 Baseline

AW21 Baseline

 

OVERZICHT SLOEPENLIJN:

AW BASELINE
AW ONE OFF EDITION
AW TENDER

Yamaha       Mercury


AW 21 Baseline

Download PDF voor afdruk

 

Yamaha       Mercury

 


Onze merken
 
   
ALGEMENE VOORWAARDEN     •     DISCLAIMER     •     SITEMAP     •     HOME

 

Contact/Routebeschrijving Wiegmans