AW 16 ft. Spiegelsloep


AW16 Baseline

De AW16 is de kortste sloep in de AW Baseline-serie.
Deze boot staat bekend om zijn hoge bedrijfszekerheid en goede prijs–kwaliteitverhouding. Dit model is met een lengte van 5.10 meter zeer geschikt voor startende watersporters. Een heerlijke sloep om met maximaal vijf personen lekker mee over de binnenwateren te varen.

 

Andere modellen

AW20 Baseline
AW21 Baseline
AW24 Baseline

Bekijk het filmpje
Bekijk het filmpje op uw iPad

 
  • AW 16
  • AW 16
  • AW 16
  • AW 16
  • AW 16

Uitrusting

Deze spiegelsloep met aangehangen roer is volledig uitgevoerd in polyester en leverbaar in een kleur naar wens. Als enige sloep van dit formaat is de AW16 uit te voeren met een zonnebed. Dat biedt zonaanbidders alle ruimte en maakt zelfs overnachten op de boot mogelijk.

Vaareigenschappen spiegelsloep

Door zijn korte lengte en kleine draaicirkel is de AW16 zeer handzaam. Hij is niet diepstekend en daarmee ook geschikt voor ondiep water. De kimkielen onder de platte bodem maken de boot bovendien zeer stabiel, en zorgen ervoor dat de sloep niet omvalt als die op laag water droogvalt. Dus als u van wadlopen houdt, is dit de boot voor u.

Prestaties

De 10 pk Nanni-dieselmotor van de AW16 heeft, afhankelijk van het toerental, een brandstofgebruik tot slechts een halve liter per uur. De spiegelsloep heeft een lage instap en blijft te allen tijde stabiel liggen. Door zijn lange, doorlopende kielbalk is het bovendien een zeer koersvaste boot. Er kan dus probleemloos in worden rondgelopen, zonder dat de sloep uit balans raakt of van koersrichting verandert.

De AW16 is te koop vanaf € 19.000,-

KLIK HIER VOOR DE PRIJSLIJST

OVERZICHT SLOEPENLIJN:

AW BASELINE
AW ONE OFF EDITION
AW TENDER

 

Yamaha       Mercury

De AW 16 spiegelsloep is het instapmodel van onze sloepenlijn

AW sloepen, gebouwd in eigen beheer !

AW 16 ft. Spiegelsloep

AW 16 ft. Spiegelsloep

 

Onze merken
 
   
ALGEMENE VOORWAARDEN     •     DISCLAIMER     •     SITEMAP     •     HOME

 

Contact/Routebeschrijving Wiegmans