AW ONE OFF EDITION

 

AW One Off Edition is de verzamelnaam van een aantal zeer uiteenlopende exclusieve sloepen, die naar ieders smaak zijn uit te voeren. Een AW One Off Edition houdt het midden tussen een AW Baseline en een AW Tender. De boten hebben de uiterlijke vormen van een klassieke sloep, met de mogelijkheid die sportief in te richten. De uiteindelijke uitstraling is dus helemaal zelf te bepalen door elementen naar wens toe te voegen.

Vaareigenschappen en prestaties

Flexibiliteit is het kernwoord binnen de AW One Off Edition-lijn. Er zijn spiegelsloepen en spitsgatsloepen (dus meerdere rompvormen met verschillen in diepgang), modellen met aangehangen en doorgestoken roer, vele typen motoren, enzovoort. Een uitgekiende combinatie van deze elementen garandeert per model optimale prestaties.

Uitrusting AW One Off Edition

Naast al die verschillen hebben de sloepen één ding gemeen: ook in de standaarduitvoering zijn ze compleet uitgerust. De boten hebben bijvoorbeeld allemaal roestvrijstalen relingen op de voor- en achterplecht en roestvrijstalen dekbeslag, veel houten accenten die zorgen voor een chique uiterlijk (zoals een massief teakhouten kuiprand en een brede in hout uitgevoerde instap), de karakteristieke touwrand (kabelaring) en een luxe stuurconsole, dat leverbaar is in polyester en massief teakhout. Ook de rest van het interieur kan naar wens klassiek (met veel houten elementen) of sportief (met meer roestvrijstalen en polyester elementen) worden uitgevoerd.

AW 16 spiegelsloep
AW16 One Off Edition

De compacte AW16 One Off Edition is een spiegelsloep met aangehangen roer. Kortom: een stijlvolle boot met karakteristieke sloeplijnen. Daardoor is een hoog vaarcomfort gegarandeerd. Zijn stabiliteit en koersvastheid maken de AW16 One Off Edition bijzonder geschikt voor dagrecreatie op binnenwateren, ook als het eens minder lekker weer is.

AW 20 ONE OFF EDITION Tendersloep
AW20 One Off Edition

De AW20 One Off Edition is ruim genoeg voor boottochten met acht vrienden. Het is een spiegelsloep met doorgestoken (dus onder de boot geplaatst) roer, die zich goed thuis voelt op binnen- en kustwateren. De sloep heeft bovendien zeeën aan bergruimte om bijvoorbeeld proviand op te slaan voor op langere tochtjes. Een pleziervaartuig bij uitstek.

totale lengte: 5.10 meter • breedte: 2.00 meter • diepgang: 0.30 meter
doorvaarthoogte: 0.90 meter • gewicht: ca. 580 kilo
MEER OVER DE AW16 ONE OFF EDITION  >>>

totale lengte: 6.40 meter • breedte: 2.35 meter • diepgang: 0.65 meter
doorvaarthoogte: 1.20 meter • gewicht: ca. 960 kilo
MEER OVER DE AW 20 ONE OFF EDITION Tendersloep  >>>

AW 21 spitsgatsloep
AW21 One Off Edition

De AW21 One Off Edition is een echte familiesloep, waarin acht personen kunnen genieten van een gezellige vaartocht op binnen- of kustwateren. Deze spitsgatsloep, met zijn ronde achtersteven en aangehangen roer, heeft de authentieke uitstraling van de klassieke sloep. De touwrand rondom (kabelaring) versterkt dat gevoel nog eens. Echt een prachtboot!

AW 24 ONE OFF EDITION Tendersloep
AW24 One Off Edition

De AW24 One Off Edition is de grotere broer van de AW20 One Off Edition. Deze spiegelsloep met doorgestoken (dus onder de boot geplaatst) roer kan een vriendenclub van tien personen herbergen. Hoewel de boot meestal gebruikt wordt voor dagrecreatie, kunnen met het optionele zonnebed ook meerdere slaapplaatsen gecreëerd worden.

totale lengte: 6.50 meter • breedte: 2.40 meter • diepgang: 0.60 meter
doorvaarthoogte: 1.15 meter • gewicht: ca. 1530 kilo
MEER OVER DE AW21 ONE OFF EDITION  >>>

totale lengte: 7.25 meter • breedte: 2.50 meter • diepgang: 0.65 meter
doorvaarthoogte: 1.30 meter • gewicht: ca. 1775 kilo
MEER OVER DE AW24 ONE OFF EDITION Tendersloep  >>>

AW 25 spitsgatsloep open
AW25 One Off Edition

Onder de indruk van de AW21 One Off Edition, maar is die net een maatje te klein? De AW25 One Off Edition is dezelfde klassiek gelijnde familieboot, maar dan een slag groter. Dus net zo'n fraaie spitsgatsloep met aangehangen roer, alleen met plaats voor wel tien personen. Door de mogelijkheid comfortabele slaapplaatsen te creëren bovendien geschikt voor zowel dag-, weekend- als weekrecreatie.

AW 26 ONE OFF EDITION Tendersloep
AW26 One Off Edition

Als in één sloep alles in zich heeft, is het wel de AW26 One Off Edition. Deze boot combineert de klassieke uitstraling van de AW25 One Off Edition met de sportieve karakteristieken van de AW24 One Off Edition: het is een spitsgatsloep met doorgestoken (dus onder de boot geplaatst) roer, voorzien van veel polyester en roestvrijstalen accessoires. Door het beperkte gebruik van houten elementen is het onderhoud aan de sloep gering. Kortom: de ideale weekendboot voor je vriendenclub!

totale lengte: 7.80 meter • breedte: 2.80 meter • diepgang: 0.65 meter
doorvaarthoogte: 1.30 meter • gewicht: ca. 2900 kilo
MEER OVER DE AW25 ONE OFF EDITION  >>>

totale lengte: 8.00 meter • breedte: 2.80 meter • diepgang: 0.65 meter
doorvaarthoogte: 1.35 meter • gewicht: ca. 2650 kilo
MEER OVER DE AW26 ONE OFF EDITION Tendersloep  >>>

 

Leverbare opties

De lijst opties waarmee een AW One Off Edition kan worden gepersonaliseerd is lang. Enkele highlights zijn een groot roestvrijstalen zwemplateau, ingelegd met teakhout en voorzien van een geïntegreerde (inklapbare) zwemtrap, een grote koelkast (35 liter) die in het vooronder kan worden geplaatst, een eenvoudig te plaatsen zonnebed voor veel zon- en slaapcomfort, een milieuvriendelijk toilet en een boegschroef voor optimale wendbaarheid van de sloep.

Onderhoud sloepen

Ongeacht het model zijn de AW One Off Edition-boten traditioneel gebouwd. 'Overnaads' dus, waardoor een ijzersterke romp ontstaat met het uiterlijk van een klassieke houten sloep. Het gebruikte materiaal is echter in alle gevallen polyester, zodat de kosten en het onderhoud laag blijven.

Boot voor elk weer

Met de grillen van het Nederlandse weer is het goed te weten dat voor de sloepen uit de AW One Off Edition-lijn verschillende overkappingen leverbaar zijn. De zogenaamde bimini-top is een zonnedak boven de stuurpositie, die de bestuurder zowel tegen de regen als tegen de zon beschut. Ook is er een tweedelige cabrioletkap verkrijgbaar om in alle weersomstandigheden te kunnen varen. Daarmee kan de boot ook volledig worden afgesloten als die in de haven ligt.

OVERZICHT SLOEPENLIJN:

AW BASELINE
AW ONE OFF EDITION
AW TENDER


Onze merken
 
   
ALGEMENE VOORWAARDEN     •     DISCLAIMER     •     SITEMAP     •     HOME

 

Contact/Routebeschrijving Wiegmans